Sponsor in the spotlights

In deze nieuwe rubriek stellen wij regelmatig een sponsor aan onze leden voor, de aftrap wordt gedaan door Huykman & Duyvestein orthopedische schoentechniek.

Voor MLTV'90 betekent sponsoring meer dan een welkome bron van inkomsten. Het streven naar onderlinge betrokkenheid, zakelijke contacten, goede public-relations en promotie, zijn zaken die wij uitermate serieus nemen. In dit kader bieden wij onze sponsors de mogelijkheid zich te presenteren op onze website. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden en de daarbij behorende vergoedingen en tegenprestaties, kunt u contact opnemen met Viviënne, Reinier, Ardie of Ron van de sponsor commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie is Huykman en Duyvestein?

Sinds 1781 zetten wij ons samen met onze medewerkers en klanten in voor mensen met en zonder voetproblemen. Wij streven naar enthousiaste klanten, de wens van onze klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop. Wij zijn gevestigd op de Zilverstraat 21 in Den Haag, op het bedrijventerrein Kerkentuinen achter het HAGA ZIEKENHUIS (LOCATIE LEYWEG).

Sinds 1 januari 2014 zijn wij, Jeffrey en Wesley Duyvestein verantwoordelijk voor het bedrijf. Jeffrey is verantwoordelijk voor het technische gedeelte en Wesley voor het financiële gedeelte. Beide hebben wij de opleiding gedaan voor orthopedisch schoentechnicus. Een opleiding van 7-9 jaar. Huykman en Duyvestein is een familie bedrijf waar 21 medewerkers werken aan unieke schoenoplossingen.

Wij maken o.a:

· Steunzolen

· Sportinlays

· Sandalinos (maatslippers)

· Veiligheidschoenen

· Semi maatschoenen

· Volledige maatschoenen

· Bruidschoenen

· Veganistische schoenen

Naast de bovenstaande producten hebben wij ook een medisch pedicure binnen ons bedrijf en willen we fysiotherapie toevoegen aan ons diensten. In ons looplab kunnen wij d.m.v. drukmeetsystemen en videoanalyses ons producten nog beter maken. Een drukmeting is een mooi middel om aan de klant uit te leggen wat er gebeurd tijdens het lopen of sporten.

Onze klanten komen vaak op verwijzing via de medisch specialist (orthopeed, reumatoloog of revalidatie arts) bij ons terecht. Wij werken o.a. samen met het HAGA ZIEKENHUIS waar wij op het spreekuur van Frank Faber komen tot mooie schoenoplossingen.

Wij zijn trots dat wij MLTV’90 kunnen sponsoren.

Met vriendelijke groet,

Wesley Duyvestein
Orthopedisch Schoentechnicus
Financieel Directeur

Laatst aangepast op 07 juni 2015