Tennispark

MLTV'90, Monsterse Lawn Tennis Vereniging, is voortgekomen uit een fusie tussen de Monsterse tennisverenigingen L.V.M. en Masemunster in 1990. Deze fusie heeft ertoe bijgedragen dat MLTV'90 een van de grootste tennisverenigingen in het Westland is met een totaal van ongeveer 700 leden.

Met een duidelijk verenigingsbeleid en een in alle opzichten bloeiend en gezellig verenigingsleven, is MLTV'90 voor iedereen die graag sport een aantrekkelijke vereniging!Het tenniscomplex is uniek gesitueerd aan de Jan Steenstraat te Monster, midden in een gezellige woonwijk. Gespeeld wordt op 11 (verlichte) Canada Tenn banen, met daarbij een fraai en gezellig ingericht clubgebouw, gelegen in het hart van de "glazen stad".

De kantine gaat regulier open om 8.30 uur. Tijdens de competitie op zaterdag en zondag is dat 8.00 uur.
Sluiting van de kantine is officieel om 23.30 uur (1 uur na het doven van de baanverlichting). De barmedewerkers mogen besluiten om langer open te blijven met dien verstande dat er om 24.00 uur nog een laatste ronde mag worden ingeschonken en om 00.30 uur afgesloten kan worden. De kantine is gesloten tussen 17.00 en 19.00 uur. U kunt d.m.v. uw KNLTB pasje via de deur aan de zijkant gebruik maken van het toilet in de dames kleedkamer.

Het slepen van de banen gaat uitstekend. Om de gladheid tussen de banen te bestrijden dient men ook de ruimten tussen de banen mee te slepen. Hierdoor voorkomt men blessures. Een ander punt betreft het stoppen met slepen als het regent. Als de baan gaat glimmen moet je er absoluut af en mag je beslist niet slepen. Door wel te slepen worden de banen beschadigd hetgeen weer kosten met zich meebrengt.

paviljoenHet toegangshek moet vrij blijven vanfietsen en scooters voor de brandweer en ambulance. Het is ook niet toegestaan om auto’s te parkeren langs het fietspad bij de sporthal, tenzij het om laden en lossen gaat. Binnenkort wordt er een bord geplaatst en de politie zal toezien op de naleving van de regels.

Bij regen mag de barbezetting beslissen om de kantine na 1 uur definitief te sluiten. Tevens mogen de barpersoneelsleden zelf beslissen of er na regen weer getennist mag worden. De banen zijn pas weer bespeelbaar na een uur. Zo nodig vindt overleg met de groundsman of een van de stichtingbestuursleden plaats.