Barbezetting 2018

Vorig jaar heeft de barcommissie, bestaande uit Hans Jeanson, Martien Zwinkels en Hans de Goeij, weer zijn best gedaan om de barbezetting gedurende het seizoen rond te krijgen.

Gelukkig met veel vrijwilligers die het geen probleem vonden om een keer te staan maar we blijven leden houden die zonder af te zeggen gewoon niet op komen dagen. Dat is jammer voor de tennissers en zeker ook voor de barcommissie omdat die te pas en te onpas moeten invallen.

Twee jaar geleden heeft het bestuur een verplichte bardienst ingesteld, daar is vorig jaar geen beroep op gedaan en ook dit jaar willen we kijken of we het op basis van vrijwilligheid kunnen doen maar als dat niet lukt zullen we toch weer andere maatregelen moeten nemen, helaas!

We hebben voor nu besloten om in de weekenden met betaalde krachten te gaan werken en we hopen door de week de bar met eigen leden te kunnen bezetten. Veel dagdelen zijn al ingevuld maar we hebben nog vrijwilligers nodig voor de:

• Dinsdagochtend
• Vrijdagochtend
• Maandagmiddag
• Woensdagmiddag
• Donderdagmiddag en de
• Dinsdagavond in de even weken

Uiteraard hoef je niet elke week te staan. Als iedereen bereid is te helpen en een of twee keer staat, zijn we al uit de brand.

Zoals gezegd willen we in de weekenden met studenten (betaald) gaan werken. Dit omdat voor het weekend moeilijk mensen te krijgen zijn. Gelukkig hebben we tijdens de competitie altijd wel een paar enthousiaste mensen maar buiten de competitie is de bar onbezet maar met de komst van de padelbanen en het feit dat mensen van buitenaf deze banen kunnen huren is het van belang dat er op elk moment van de dag iemand aanwezig is.

We hebben dus twee vragen:

  • wie wil een of meer keer een bardienst draaien op de onbezette dagdelen?
  • ben jij student of ken jij studenten die bereid zijn om tegen een vergoeding van 5 euro per uur op zaterdag en/of zondag achter de bar te staan. Tijdens de competitie kunnen we jonge mensen vanaf 16 jaar gebruiken. Buiten de competitie is de leeftijdsgrens 18 jaar.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.