Kerstmarkt wederom groot succes!

Afgelopen zaterdag 9 december 2017 was het al weer de derde keer dat wij een kerstmarkt hebben georganiseerd op onze vereniging.

Direct nadat de deuren open waren gegaan, kwamen veel mensen binnen om te genieten van de kerstsfeer in en om onze prachtig versierde kantine. De kerstman was intussen ook gearriveerd en hij ging met iedereen die dat wilde op de foto.
Bij binnenkomst werd iedereen verwelkomd met een heerlijk glaasje warme glühwein. En op de kerstmarkt stonden kraampjes met kerststukken, sieraden, meel, wijn, druivensap, kinderkleding, een nagelstyliste, tweede hands kerstartikelen, woonartikelen, kerstcadeautjes, kerststerren, chutneys, allerlei soorten jam en heerlijke saté. En niet te vergeten had onze eigen keuken ook goed gezorgd voor de inwendige mens. Voor de kleintjes was er ook genoeg te doen. Er waren kleurplaten, ze konden geschminkt worden of een film kijken. En voor alle kinderen was er iets lekkers.

En alweer voor het tweede jaar trad ons eigen tennisballenkoor op. De dames en heren hadden vooraf flink geoefend. Allerlei nationale en internationale kerstliedjes werden gezongen met muzikale begeleiding van onze tennisballenband. En bijna alle aanwezigen zongen mee en daardoor werd de sfeer er alleen maar beter op.

En wat is onze kerstmarkt zonder het rad van fortuin? De verkoop van lootjes verliep goed en er waren prachtige prijzen te winnen. Cadeaus die de marktkraamhouders ter beschikking hadden gesteld, mandarijnen en allerlei kerstcadeautjes. Aan de de kinderen hadden wij natuurlijk ook gedacht. Zij mochten grabbelen in de zak van de kerstman en gingen allemaal met iets leuks naar huis.

Kortom, wij vonden de kerstmarkt een groot succes. Zonder de hulp van veel vrijwilligers hadden wij dit niet kunnen realiseren. Wij bedanken daarom via deze weg iedereen die een bijdrage heeft geleverd én natuurlijk niet te vergeten de bezoekers.

Wij hopen u volgend jaar weer te mogen ontmoeten!

De kerstcommissie en partycommissie wensen u een mooie kerst toe en voor 2018 sportiviteit maar vooral gezondheid.

Cornelieke Haayen
Carla Witmans
Erica Faber
Wilma Altena
Anja Wubben
Nancy Westveeer
Ton van der Bruggen
Pierre Groenendijk