Iso Lemon Tennistour op 11 november

De Iso Lemon Tennistour met Martin Verkerk die op 22/10 werd afgelast is nu verplaatst naar zaterdag 11 november.

 

Op zaterdag 11 november aanstaande kunnen alle leden deelnemen aan de Iso Lemon Tennistour met Roland Garros finalist 2003 Martin Verkerk.

De Iso Lemon Tennistour is meer dan alleen een sportieve tennisclinic. Onder meer techniek, tactiek en sportvoeding zijn belangrijke elementen die iedereen kan gebruiken om een completere tennisser te worden. Het unieke aan de Iso Lemon Tennistour is dat de oud-topspeler Martin Verkerk zelf de clinics zal verzorgen. Hij staat garant voor een unieke, onvergetelijke tenniservaring! Het programma van de clinic ziet er als volgt uit:

13.30 uur Ontvangst deelnemers
13.45 uur Welkomstwoord
14.00 uur Warming-up en groepsfoto
14.15 uur Start clinic met eerste 4 van de 8 onderdelen
15.15 uur ISO LEMON BREAK
15.30 uur Vervolg clinic met laatste 4 van de 8 onderdelen
16.30 uur Demonstratiewedstrijd
17.00 uur Einde clinic

De onderdelen op de baan zullen bestaan uit de basisslagen en wellicht enkele spelvormen. Dit is afhankelijk van het hoeveelheid banen en deelnemers. Je moet hierbij denken aan forehand / backhand / service / volleys / aanvalsbal / dubbelspel / etc. Er zal een roulatieschema gelden, waardoor alle deelnemers alle onderdelen zullen volgen.

De deelnemers die zich eerder hadden ingeschreven zijn opnieuw uitgenodigd. Had je nog niet eerder opgegeven? Dan kan dat alsnog! Schrijf je in voor deze clinic door middel van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname staat open voor jong en oud!