Breaking Padel news!

MLTV’90 de eerste club in Westland met Padelbanen!

 

Padel is een flitsende racketsport! Een enerverende mix van tennis en squash. Wordt inmiddels door 12 miljoen spelers in 28 landen beoefend en in Monster kan dat vanaf begin volgend jaar ook!

Zo kan MLTV ’90 nog dit jaar in de Westlandse kranten en het AD verschijnen.

We hebben namelijk na twee jaar onderzoeken, overleggen, piekeren en peinzen de financiën voor twee padelbanen kunnen realiseren. Daarnaast hebben we een bouworganisatie gevonden die dat op ons park, volgens hun offerte binnen die financiën, kan realiseren.
Wij als besturen van de Stichting en de Verenging zijn hier erg verheugd over. 

Tijdens de ALV van januari 2016 hebben we met onze leden gebrainstormd over een aantal thema’s (hierover hebben we in een nieuwsbrief verslag gedaan). 
Een van die thema’s was: “Wat doen we met de ruimte die vrijkomt op ons park nu we minder leden hebben?”.
Daar kwam een aantal suggesties op waaronder ook die van padelbanen. Hierdoor zijn we op onderzoek gegaan en al snel bleek ons dat padel in bijvoorbeeld Spanje een enorm populaire sport is en dat het ook een van de snelst groeiende sporten in Nederland is. Dit heeft ons enthousiasme voor padel getriggerd.

Wat we allereerst willen is onze leden behouden maar we kunnen ook best nieuwe leden gebruiken en we zijn er inmiddels van overtuigd dat het starten met de padel sport een manier is waarop dit zou moeten lukken. 
Ons idee: huidige leden kunnen (voorlopig) gratis gebruik maken van de padelbanen. Daarnaast gaan we de banen verhuren voor 20 euro per uur aan niet-leden. We hopen natuurlijk dat men, na een paar keer een padelbaan huren, lid wordt van de vereniging.

Uiteraard willen we dit niet alleen  beslissen of zonder instemming van de leden. Om iedereen hierbij te betrekken en jullie goed te informeren zijn we tot het volgende gekomen:
Op dinsdag 31 oktober om 20.30 uur en op woensdag 8 november om 20.30 uur organiseren we informatieavonden. Daar zullen we jullie nader informeren over wat de plannen zijn, hoe de financiën eruit zien en uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. Behalve de besturen van de Stichting en Vereniging zullen er ook mensen van de bouworganisatie (Padelservice) aanwezig zijn.

Op 14 november nodigen we jullie uit om  (kennis te maken met Padel bij de indoor Padelbanen van La Playa, Cobbenhagenstraat 2A, 2288 ET Rijswijk.
Wij zorgen ervoor dat er een trainer is die ons de tips en trucs kan vertellen en de leden kunnen kennismaken met deze flitsende sport.
Voor 24 november roepen we een buitengewone Algemene Ledenvergadering uit. Tijdens deze vergadering zullen we nog even kort op een rijtje zetten wat onze plannen en ideeën zijn en hoe we dat denken te financieren waarna we overgaan tot de stemming. Tijdens deze vergadering is dus geen ruimte meer voor vragen, daar zijn de informatieavonden voor.

Om een beetje idee te hebben hoe en wat willen we jullie vragen om via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., aan te geven:

1.    Of je komt op 31-10 en/of 8-11
2.    Of je mee wilt op 14 november
3.    Welke vragen je hebt over de padelbanen en financien (zodat wij ons daar op voor kunnen bereiden)

Stel je hebt je niet aangemeld voor de informatieavonden, geen ramp je kan natuurlijk altijd binnenlopen maar het is voor ons fijn om zicht te hebben op hoeveel mensen er denken te komen.
Voor 14 november moet je je uiteraard wel aanmelden, dit in verband met het aantal banen dat we dan moeten huren.

Met enthousiaste groeten van de besturen van de Stichting en Verenging MLTV‘90

Laatst aangepast op 07 okt 2017