Clubkampioenschappen 2017

Van 8 tot en met 20 september jl. werden de clubkampioenschappen gespeeld. Met zo'n 110 deelnemers was het weer een geslaagd tennisfeest.

 

We openden de week met de quiz avond, waar zo'n 50 quizzers onder leiding van Han Potma de hersens pijnigden in een gezellige ambiance. Daarna konden de wedstrijden starten, waarbij de weergoden de tennissers niet altijd even goed gezind bleken. Dank aan alle spelers voor het getoonde begrip en de medewerking zodat we uiteindelijk alle wedstrijden hebben kunnen spelen.

Vrijdag 15 september waren veel oud-eerste team spelers uitgenodigd voor een zeer geslaagde reunie waar de nodige anekdotes werden uitgewisseld en ook nog een balletje kon worden geslagen op onze banen. Volgend jaar proberen we onze oud-clubkampioenen te verzamelen voor een gezellige bijeenkomst.

Deze vrijdag genoot een volle kantine van de heerlijke Indische maaltijd bereid door Carrie Vos en haar keukenbrigade. De 'Easy Friday' is inmiddels een begrip en zal ook volgend seizoen op de agenda staan.

Wegens het slechte weer hebben we de finales moeten verplaatsen naar woensdagavond. In een Champions League achtige sfeer werden de clubkampioenschappen in de diverse onderdelen beslist waarna de prijzen konden worden uitgereikt. De winnaars van het toernooi zijn via deze link terug te lezen.

De foto's van het toernooi zijn via deze link te bekijken.

Tot volgend seizoen,

De toernooicommissie

Laatst aangepast op 29 sept 2017