Herfsttoernooi zondag 8 oktober

Dit jaar is er op zondag 8 oktober het herfsttoernooi (voorheen sluitingstoernooi) . Dit toernooi heeft dezelfde opzet als vorige jaren.

Je kunt je weer alleen opgeven en dan delen wij jou in of je geeft je weer op met een team, dat uit 10 personen moet bestaan (heb je er maar 6 bijvoorbeeld, dan vullen wij het aan tot 10 personen). Dat kunnen bijv. 2 competitieteams zijn, maar ook een vriendengroep kan zich opgeven. Elk lid van onze vereniging is van harte welkom.

Ook de jeugd en junioren kunnen een groep van 10 personen samenstellen en meedoen (mogen natuurlijk, mits die dat goed vinden, ook in een volwassen poule).

Je speelt dan de hele dag met en tegen elkaar. Voor de duidelijkheid, je speelt dus niet tegen en met andere spelers dan die van het team waarmee je inschrijft.

Wij als commissie zorgen voor een speelschema.

De inschrijfformulieren vind je in de wel bekende houders bij het mededelingenbord of je kan je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t/m woensdag 4 oktober 20.30 uur.

DUS: GEEF JE ALLEEN OP OF ALS TEAM !

Wij hebben zin in dit toernooi, jullie ook?

De toernooicommissie